Vegetable Medallions

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Hello guys, here we are after a super busy weekend if you follow us on istagram you will have seen that we were to Micam an international event dedicated to the shoes with a presentation of new collections and I assure you that in the coming seasons we have many novelties, but leaving everything to surprise, We would like to talk about food.

We want to propose a vegetarian dish…

…that when we eate, it made a lot of Indian memories. We’re talking about vegetable medallions with a chickpea sauce for the winter, or the cream of bufala with the basil to give a bit of freshness to the dish.

What we need to do it? here the recipe for 4 people: 2 Carrots, 100g peas, 2 potatoes, 200g spinach, 2 zucchini 1 leek and 2/3 bread crumbs.

And now, let’s make it! Boil all the vegetables together, while grated bread or dry pancarrè. When the vegetables are ready, mash it and mix it with the bread, salt and black papper. Finally create small discs of the mixture you have prepared and put it in the oven at 200 degrees for 10 minutes.

Now you can serve with the sauce of chickpeas (prepared with boiled chickpeas) or with burrata cream … and good appétit! 

Ciao ragazzi, eccoci dopo un weekend super impegnativo se ci seguite su istagram avrete visto che siamo stati al Micam un evento internazionale dedicato alla calzatura con presentazione di nuove collezioni e vi assicuro che nelle prossime stagioni ci aspettano tante novità, ma lasciando tutto alla sorpresa, Noi vi vorremo parlare di cucina e vi proponiamo un piatto vegetariano che quando l’abbiamo mangiato ci ha fatto venire in mente molti ricordi indiani. Stiamo parlando dei medaglioni di verdure con salsa di ceci, perfetta per la stagione invernale, oppure la crema di bufala con il basilico per dare un po di freschezza al piatto.

Di cosa abbiamo bisogno per prepararlo? eccovi la ricetta per 4 presone: 2 Carote, 100g piselli, 2 patate, 200g spinaci 2 zucchine, 1porro e del pan grattato.

Ed ora mettiamoci a cucinare! Fate bollire tutte le verdure insieme e intanto grattate il pane o il pancarrè secco. Quando le verdure sono pronte, schiacciatele e mescolatele con il pane, sale e pepe nero. Infine create dei piccoli dischi con la miscela che avete preparato e mettete in forno a 200 gradi per 10 min.

Servite il tutto con la salsa dei ceci (ottenuta con ceci bolliti) oppure con crema di burrata … e buon appetito!

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To enjoy it to the maximum we will match it to one of the best wines from the garda area Lugana Ca’ de frati www.cadeifrati.it

Per gustare al massimo il piatto noi lo abbiniamo ad uno dei migliori vini della zone del Lago di Garda Lugana Ca’ de frati www.cadeifrati.it

Lugana_Ca_dei_Frati

I leave the link to log on to the lake garda area resturant to taste not only the vegetable medallions but many other specialties of the area. Laroccacontesa.it

Vi lascio il link per collegarvi al sito del ristorante dove potete assaggiare non solo i medaglioni di verdura, ma tante altre specialità della zona: Laroccacontesa.it

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